Onze missie & waarden

De missie van het kantoor

Als u professioneel  advies nodig hebt, wilt u kunnen rekenen op één vast en vertrouwd aanspreekpunt.  Een adviseur die uw noden begrijpt en graag tijd voor u vrijmaakt op de momenten dat u dit echt nodig hebt.

 

Om uw vertrouwen  te  verdienen moeten wij vandaag alert zijn, blijven nadenken en samen met u op zoek gaan naar de best mogelijke oplossing. Als klant verdient u immers onze volle aandacht.

 

Omdat wij u kennen, kunnen we steeds inspelen op wijzigingen in uw situatie en nieuwe behoeften die zich voordoen.  Wij beogen met u een professionele relatie op lange termijn.

 

Als gevolmachtigd AXA Bank- en kredietagentschap en onafhankelijk verzekeringsmakelaar consulteren particulieren en kleine ondernemingen ons voor advies omtrent:

 

  • Dagelijkse bankdiensten
  • Investeringsoplossingen
  • Bescherming van de klant en zijn gezin
  • Sparen en beleggen
  • Bescherming van de materiële bezittingen
  • Opbouw van extra pensioenkapitaal
  • Advies bij vermogensoverdracht naar (klein)kinderen
  • Advies in planning van successie

Onze waarden

In de zoektocht naar een geschikte naam voor onze onderneming  ging onze keuze naar MEFINO, waarbij iedere letter ook verwijst naar de waarden die wij hoog in het vaandel dragen.

 

 

Meelevend en begrijpend, tijdens alle fases van uw leven.

Om u een maximale dienstverlening in financieel comfort en bescherming te bieden ambiëren wij om uw eerste aanspreekpunt te zijn.  Actief luisteren naar uw behoeften en een oplossing op maat aanbieden, dat is onze meerwaarde.

 

 

Eerlijke en loyale partner.

U zult al snel tot de conclusie komen dat eerlijkheid en vertrouwen waarden zijn die wij hoog in het vaandel dragen.  De fundamenten om een lange termijnrelatie uit te bouwen met onze klanten.

 

 

Flexibel en bereikbaar, ook buiten de kantooruren

Een nine-to-five mentaliteit is ons vreemd.  Ook buiten de kantooruren kunt u ons in de mate van het mogelijk bereiken.

 

 

Idealisme en pro-activiteit, wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Wij denken pro-actief met u mee en informeren u op geregelde basis. In een wereld die voortdurend in evolutie is, is dit een absolute noodzaak.

 

 

Nieuwsgierig

Wij willen u als klant verdienen en daarom willen wij u graag leren kennen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Ontwikkeling

Om ons doel te bereiken u op een professionele wijze bij te staan, moeten wij blijven nadenken, onze processen informatiseren en ons ten gepaste tijde bijscholen. Onze professionele groei en die van onze medewerkers is voor ons van cruciaal belang.