Autosalon 2018: een salon voor iedereen

Van 12 tot 21 januari 2018 kunnen de liefhebbers van auto's, moto's en andere individuele en gedeelde vervoermiddelen weer terecht op de 96ste editie van het Europees autosalon van Brussel.  Febiac, de organisator van het salon, is meer dan ooit tot het uiterste gegaan om de Heizelpaleizen om te vormen tot een groots en uiterst populair evenement waar klein en groot zonder twijfel het vervoermiddel van zijn dromen vindt, of dat nu één, twee of vier wielen telt.

 Het publiek van het grootste evenement in het Belgische salonseizoen mag tijdens het komende Europese Autosalon van Brussel dan ook heel wat nieuwigheden verwachten, te beginnen met een nieuwe vestiging van groepen van exposanten in hetzelfde tentoonstellingspaleis. Zo winnen de gemotoriseerde tweewielers aan oppervlakte aangezien ze verhuizen naar Paleizen 8 en 9 terwijl de auto’s Paleizen 1, 3, 4, 5, 6, 7, 11 en 12 in beslag nemen. Die acht paleizen zijn meer dan noodzakelijk om de auto-exposanten voldoende ruimte te geven, te meer omdat alle belangrijke merken op de Belgische markt present tekenden. Dat wordt wereldwijd een unicum vandaag de dag, een prestatie waar het Salon van Brussel terecht trots op mag zijn.

Voor het eerst wijdt het Europese Autosalon van Brussel ook een volledig paleis aan de oplossingen op het gebied van micromobiliteit en gedeelde mobiliteit. Deze thematentoonstelling in Paleis 10 is voor het grote publiek toegankelijk tijdens de drie laatste dagen van het salon, op 19, 20 en 21 januari.

We geven ook nog mee dat de openingsuren van het salon verschillen naargelang de dag: in de week is het salon geopend van 11 tot 19 uur, in de weekends van 10 tot 19 uur. De drie traditionele nocturnes tot 22:00 uur blijven uiteraard op het programma op 12, 15 en 19 januari.

Het salon is traditioneel een feest voor de autoliefhebbers.  Maar ook wie op het punt staat om een nieuwe wagen te kopen geniet deze periode tal van exclusieve salonvoordelen.  En dit niet alleen bij de autodealers, ook de banken en verzekeringsmaatschappijen zetten zich scherp met salonvoordelen.  In de volgende nieuwsberichten laten we u kennismaken met enkele saloncondities van onze partners.

 

Meer info over het autosalon?  Neem gerust een kijkje op de www.autosalon.be.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

share: