Beste ondernemer...bescherm u tegen cybercriminaliteit!

Cybercriminaliteit: het onderwerp is actueler dan ooit.  Bent u zelfstandige of ondernemer?  Dan hebt u vast en zeker ook a stilgestaan bij de risico's ervan voor uw zaak.  En terecht!  Want met een stijgend aantal malwares van 36% het afgelopen jaar kunt u maar beter goed verzekerd zijn. Persoonsgegevens van uw klanten worden op het internet verspreid?  Uw reputatie in uw beroepsleven wordt aangetast op de sociale netwerken?  U bent het slachtoffer van een poging tot cyberafpersing? Moeilijk te zeggen waarvoor uw onderneming het meest vatbaar is en welke dekking u het best afsluit.

Dankzij de nieuwe verzekering van AXA hoeft u niet te kiezen.  Cyber protection is 1 enkele verzekering die 6 specifieke dekkingen van cyberrisico's van uw onderneming omvat.

Nieuwe verzekering talensia

De verzekering cyber protection kan alleen of binnen een verzekeringspackage talensia worden afgesloten.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over cyber protection of over talensia in het algemeen?  Kom dan eens langs in ons kantoor om samen de meest geschikte oplossing voor uw onderneming te bespreken.  U kunt alvast ook een kijkje nemen op www.axa.be voor meer informatie.

 

share: