Hoe veiliger...hoe goedkoper

 Ontdek de saloncondities bij AXA met tot -15% op uw BA en omnium als uw auto uitgerust is met rijhulpsystemen.*Bent u van plan binnenkort, met de interessante prijspromoties van het autosalon, een nieuwe wagen te kopen?  Fijn voor u.  Altijd leuk zo'n nieuwe wagen.  Voor uw verzekering helpen wij u graag een dekking samen te stellen die best bij u past.

En misschien beschikt deze wagen wel over rijhulpsystemen?

Goed nieuws want van 5 januari tot en met 31 maart 2017 geniet u dan interessante voorwaarden bij onze verzekeringspartner AXA:

Hoe meer rijhulpsystemen uw wagen heeft, hoe meer kortingen u krijgt op uw premie BA (burgerlijke aansprakelijkheid) of BA + omnium/omnium 24+.

Geïnteresseerd in dit aanbod?  Surf naar www.axa.be/autosalon voor meer informatie of maak gerust een afspraak met ons om een persoonlijke offerte te vragen die best bij u past.

Wist u dat AXA voor u ook een voordelige omniumverzekering voor een recente tweedehandswagen heeft?  En beschikt deze tweedehandswagen ook over rijhulpsystemen?  Dan geniet u ook nog eens van de salonvoorwaarden.

 

share: