Jeugdige bestuurders zijn welkom. Waarom zouden ze immers geen goede autobestuurders kunnen zijn?

Nog veel te vaak wordt de toevlucht genomen om jongeren te verzekeren op naam van hun ouders. Een jonge bestuurder verzekeren op deze manier is Russische roulette en not done.Risicovol! Want wanneer deze opzettelijke verzwijging aan het licht komt na een ongeval, kunnen de financiële gevolgen desastreus zijn. De verzekeraar kan dan immers alle uitgaven die ze aan de tegenpartij uitbetaald hebben, terugvorderen van u als ouder (verzekeringsnemer). Het hoeft geen betoog dat wanneer de tegenpartij tevens een zware letselschade heeft opgelopen deze uitgaven tot in de honderdduizend euro’s kunnen oplopen.

Een financieel risico die u niet wilt nemen.

Als makelaar weten wij dat de premies voor jongeren de pan uit swingen.

Daarom gingen wij op de verzekeringsmarkt op zoek naar oplossingen.  Afhankelijk van het schadeverleden, verzekeringseisen, familiale verzekeringsrelaties enzovoorts adviseren wij een voorstel.

Dat is de kracht van een onafhankelijk makelaar. Wij brengen uw noden in kaart om zo met het beste onafhankelijke voorstel uit de bus te komen.Ons voorstel geeft u de mogelijkheid om aan een redelijk tarief rijervaring op te doen én te bewijzen dat u als jongere wel verantwoordelijkheid kan opnemen.

 

 

share: