MEFINO is op zoek naar een dynamische beheerder verzekeringen (M/V)

We zoeken een gemotiveerd, flexibel en communicatief persoon die graag in een dynamische en familiale omgeving werkt. Je zal medeverantwoordelijk zijn en een essentiële rol vervullen bij de groei van MEFINO. Je beheert actief de verzekeringsportefeuille in het kantoor. Werkomgeving

MEFINO (www.mefino.be), gevestigd te Kruishoutem, is een gevolmachtigd bankagent van AXA Bank en onafhankelijk makelaar.  Het kantoor is gespecialiseerd in dienstverlening op maat inzake bancair advies, beleggingen, kredieten en verzekeringen.

Bij MEFINO staat vandaag de tweede generatie aan het roer. Het kantoor kenmerkt zich door een jong, gedreven en modern management dat vooruit wil en dat vernieuwing, modernisatie en digitalisering aanmoedigt. Het kleine maar gedreven team bestaat op vandaag uit drie medewerkers, met elk hun focus op een aantal financiële diensten en producten, zoals dagelijkse bankdiensten, sparen en beleggen, investeringsoplossingen, pensioenopbouw, successiemanagement en een breed  verzekeringsaanbod. De business is – grosso modo – de helft ‘bank’ en de helft ‘verzekeringen’.

MEFINO is vandaag hoofdzakelijk actief op de particuliere markt maar profileert zich steeds meer op de B2B markt. Het kantoor heeft een sterke reputatie opgebouwd en staat gekend als een professionele adviesverlener die met kwalitatief financieel advies komt en die een doorgedreven dienstverlening op maat van de klant kan aanbieden.

Functiebeschrijving

•           Idealiter word je op korte termijn – uiteraard na een eerste inwerkperiode – hét aanspreekpunt voor verzekeringen binnen het advieskantoor.  In functie van je background en ervaring vertrouwen we jou de volledige verzekeringsportefeuille toe die je verder opvolgt en optimaliseert.

•           Omdat we in team werken met een beurtrol tijdens de openingsuren, sta je tevens mee in voor het onthaal van de klanten. Je staat de klanten bij met degelijk en persoonlijk advies bij hun vragen (ook bancair dus).

•           Vanuit je contacten met klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij mogelijke vragen ivm (extra) beleggingen, sparen, kredieten,…. speel je kort op de bal en breng je de klant in contact met de betrokken deskundige binnen het team.

•           Je wordt een belangrijk aanspreekpunt voor heel wat de MEFINO klanten en je stelt je dan ook erg klant- en servicegericht op.

•           Uiteraard blijf je ook over de overige financiële diensten geïnformeerd, zodat je steeds adequaat kunt reageren op de gestelde vragen.

•           In functie van jouw ervaring en persoonlijke interesse, word je in meer of mindere mate actief betrokken bij andere aspecten die te maken hebben met het dagelijks beleid van het advieskantoor. Dit in nauw overleg en samenwerking met de zaakvoerder die zo in jou een prima rechterhand en vertrouwensfiguur vindt.

Profiel

Kennis, ervaring en vaardigheden:

  • Je beschikt minimum over een bachelor diploma, bij voorkeur in een financieel-economische richting.
  • Je hebt minstens een vijftal jaar relevante ervaring opgebouwd in verzekeringen binnen de financiële/bancaire wereld en je hebt ervaring met de particuliere markt.
  • Je bent graag ‘mee’ op vlak van professionalisering en digitalisering van ons beroep.
  • Je hebt minstens affiniteit met fiscaliteit en je bent bereid hierin verder te groeien.
  • Je bent vertrouwd met de AssurMIFID-gedragscode.
  • Je bent een gedreven professional die graag ergens mee de schouders onder zet.
  • Kwaliteit, service en lange-termijn samenwerkingsrelaties zijn voor jou primordiaal.
  • Je bent een vlotte en communicatieve adviseur die door zijn/haar expertise en aanpak vertrouwen weet op te bouwen.
  • Je profileert je als een expert in verzekeringen maar hebt daarnaast een brede interesse in andere financiële domeinen en je bent ook graag een deel van je tijd front desk bezig.
  • En last but not least ben je een aangename collega op wie men kan rekenen en die blijk geeft van een grote werkethiek en van een toffe teamspirit.

Aanbod:

·        Autonome functie in een jong en dynamisch familiebedrijf

·        Werken in een jong, dynamisch team en in een moderne werkomgeving

·        Een kleine KMO die continu investeert

·        Werken in eigen streek (regio Gent – Waregem – Kortrijk)

·        Een jaarlijks opleidingsprogramma om al de facetten binnen de job bij te houden

·        Aantrekkelijk marktconform salarispakket en andere extralegale voordelen

Bij interesse stuur uw CV met motivatiebrief naar :

MEFINO BVBA – Nieuw Plein 11 – 9770 KRUISHOUTEM
christophe@mefino.be

share: