Steeds hogere bedragen voor autoleningen

Er worden steeds hogere bedragen geleend voor de aankoop van een auto.

Voor nieuwe wagens is het gemiddelde kredietbedrag sinds 2011 gestegen met bijna een kwart!Als financieel adviseur vervullen wij een belangrijk rol uw keuze weloverwogen te maken. Samen overlopen we uw persoonlijke mogelijkheden, rekening houdend met uw maandbudget, vereisten én dromen.

Met het gepaste advies op zak kunt u voluit gaan voor uw droomwagen.

 

Onze bankpartner, AXA Bank, heeft binnen zijn aanbod een scala aan uiterst concurrentiële voorwaarden.

  • Looptijd tot 84 maanden mogelijk voor voertuigen jonger dan 2 jaar oud, vanaf een ontleend bedrag van 15.000 EUR en dit aan een zeer scherp tarief
  • Tarief zonder voorschotten bij aankoop of te betalen restbedrag op einddatum
  • Mogelijkheid om tot 120% van de kostprijs van de aankoop te ontlenen om bijkomende kosten te financieren voortvloeiend uit de aankoop zoals verzekering, verkeerstaks … .

Stelt uw autoconstructeur u een spotgoedkope autolening voor? Opgelet! Eén gouden raad: onderhandel eerst over de prijs voor de aankoop van uw auto, en pas dan over de modaliteiten van een eventuele lening. Zo is het altijd mogelijk dat u een spotgoedkope lening krijgt, maar dat u een gratis optie of een korting op de aankoopprijs aan uw droomauto aan uw neus voorbij ziet gaan. Uw financieel advies wint u immers in bij een specialist, uw bankier.

share: