Uw kantoor is vandaag gesloten.

Autosalon 2019: een salon voor iedereen

16 Januari 2019

Van 18 tot 27 januari 2019 kunnen de liefhebbers van auto's, moto's en andere individuele en gedeelde vervoermiddelen weer terecht op de 97ste editie van het Europees autosalon van Brussel.  Febiac, de organisator van het salon, is meer dan ooit tot het uiterste gegaan om de Heizelpaleizen om te vormen tot een groots en uiterst populair evenement waar klein en groot zonder twijfel het vervoermiddel van zijn dromen vindt, of dat nu één, twee of vier wielen telt.


De Brussels Motor Show, waarvan tussen 18 en 27 januari 2019 de 97ste editie plaatsvindt in de paleizen van Brussels Expo, is een ware uitzondering in de het wereldwijde landschap van autosalons in de zin dat het nog steeds kan rekenen op de aanwezigheid van alle belangrijke autoconstructeurs die actief zijn op de Europese markt.  Met een oppervlakte van 110.000m² om auto's, gemotoriseerde tweewielers, lichte bedrijfsvoertuigen en nieuwe (gedeelde) mobiliteitsoplossingen te promoten, profileert het Brusselse salon zich eens te meer al een niet te missen evenement voor liefhebbers van gemotoriseerde twee- en vierwielers.

Het salon is traditioneel een feest voor de autoliefhebbers.  Maar ook wie op het punt staat om een nieuwe wagen te kopen geniet deze periode tal van exclusieve salonvoordelen.  En dit niet alleen bij de autodealers, ook de banken en verzekeringsmaatschappijen zetten zich scherp met salonvoordelen.

 

Meer info over het autosalon? Neem gerust een kijkje op de www.autosalon.be.

Deel dit nieuwsbericht: