Uw kantoor is vandaag gesloten.

Een check-up van uw verzekeringsdossier? Wij gaan eerst luisteren…daarna mag u luisteren!

15 Juni 2019

Wanneer is het interessant een check-up te doen van mijn verzekeringen?


Verzekeringsmaatschappijen brengen steeds nieuwe producten op de markt en blijven innoveren.  Is uw verzekeringspakket meer dan drie jaar ongewijzigd gebleven?  Dan is het zeker eens tijd om langs te komen voor een gesprek.  Er zijn ongetwijfeld nieuwe verzekeringspolissen op de markt die beter aansluiten bij uw verzekeringsbehoeften.

Daarnaast kan het ook opportuun zijn om bij welbepaalde levensgebeurtenissen uw verzekeringspakket na te kijken:

 

Wijziging van uw gezinssituatie

Alleen gaan wonen, samenwonen, trouwen, gezinsuitbreiding, scheiding of overlijden: het zijn momenten die meestal een impact hebben op uw verzekeringen.  Op zo’n momenten is het zeker opportuun om eens langs te komen voor een update van uw verzekeringsdossier.


Wijziging van uw materieel patrimonium

Uw eerste wagen, uw eerste woning, een tweede wagen voor het gezin, een vakantiewoning of opbrengsteigendom, renovatiewerken,…het zijn wijzigingen in uw materieel patrimonium die u best beschermt tegen risico’s die dit patrimonium kunnen aantasten.  Denken we maar aan een huisbrand, diefstal, etc…


Wijziging van uw loopbaan

Een eerste job, verandering van werk, zelfstandig worden, pensioen: het zijn deze momenten die een financiële impact hebben.  Ook op die momenten bekijken we of alle risico’s goed verzekerd zijn.  Denken we maar aan situaties bij invaliditeit door ongeval of ziekte.

Pensionering heeft voor velen een zware financiële impact.  De inkomstenstroom valt meestal terug naar een beperkt wettelijk pensioen.  Om dit op te vangen bekijken we best vroeg genoeg welke bijkomende spaarinspanning wenselijk is om uw levenstandaard te kunnen behouden.


Tijdelijke risico’s

Uw koffers staan klaar voor die 14 dagen Indonesië? Jouw vereniging is klaar met de voorbereidingen van het buurtfeest?  Allemaal situaties waar een tijdelijk risico best verzekerd wordt.  Ook op zo’n momenten is het wenselijk om ons advies in te winnen.


Wij gaan eerst luisteren…daarna mag u luisteren!

Willen we u deskundig advies geven dan moeten we eerst starten met luisteren.  We nodigen u daarom graag uit om over uw plannen te komen praten.  Het resultaat van ons gesprek?  Een duidelijk beeld van uw huidige situatie, van de risico’s en van het gepaste verzekeringspakket dat bij u past.  Hierbij gaan we als onafhankelijk verzekeringsmakelaar op zoek naar de meest geschikte oplossing.

Geïnteresseerd in ons advies en aanbod?  Dan verwelkomen we u graag met een leuke attentie…ééntje waar u met plezier naar zal luisteren!


Maak vrijblijvend een afspraak

Kom vrijblijvend eens luisteren…kost u niet maar kan u veel opbrengen!  Maak gerust een afspraak via ons contactformulier.  Wij maken graag tijd om samen met u aan tafel te zitten!

Deel dit nieuwsbericht: