Uw kantoor is vandaag geopend van 09:00 tot 12:00.

Enkele handige tips om de extreme warmte te kunnen trotseren!

24 Juli 2019

Volgens het KMI krijgen we deze week wellicht de warmste dag ooit sinds het begin van de metingen. Donderdag stijgt de temperatuur tot 37 °C en lokaal kan het zelfs nog warmer worden.

Bij zo een warmte kunnen enkele tips om de hitte te trotseren handig zijn:


De belangrijkste tip is en blijft veel water drinken. Daarnaast kan het helpen om af en toe je lichaam af te koelen door je hoofd onder de kraan te houden. De hitte proberen te vermijden, is ook aan te raden. Dat kun je doen door tijdens de dag de gordijnen of rolluiken dicht te doen om de warmte te vermijden en vooral ’s avonds en ’s nachts alle ramen open te zetten om het huis te verluchten. Als je een stenen vloer hebt, kun je daar een laagje water over gieten. Het water neemt warmte op om te kunnen verdampen, waardoor de temperatuur in de kamer daalt.

Het is ook aangeraden om, indien mogelijk aan de noordelijke kant van je huis te gaan slapen.  Aan die kant is het doorgaans drie tot vijf graden frisser.

Lukt het echt niet om thuis verkoeling te vinden dan kan je natuurlijk nog altijd een afspraak maken voor een beleggingsgesprek in ons 'gekoeld' kantoor. :)

Deel dit nieuwsbericht: