Uw kantoor is vandaag geopend van 09:00 tot 12:00.

Laat uw roerend vermogen niet verdampen door de lage rente!

05 Augustus 2020

Uw vermogen is van kapitaal belang en u wilt er natuurlijk graag de vruchten van plukken. Maar niets doen is geen optie als u graag een extra inkomen haalt uit uw vermogen of wilt vermijden dat uw kapitaal in koopkracht afneemt.


Hoe gaat het met uw spaargeld?

Door de inflatie daalt uw spaargeld in waarde. Er lijkt maar geen einde te komen aan de lage rentevoeten. De rente staat op een historisch laagtepunt en zeker met deze COVID-crisis mogen we niet onmiddellijk een snelle omgekeerde tendens verwachten. Zeker bij deze lage rente zijn alleen klassieke producten niet voldoende om die inflatie te compenseren. Bijgevolg daalt uw koopkracht: uw geld 'verdampt' als het ware.

Meer uit uw spaargeld halen?

Wilt u meer uit uw spaargeld halen? Dan moet u denken aan beleggen. U kunt rustig beginnen, met kleine bedragen en genoeg opzij houden voor een overwachte uitgave. Of bent u al aan het beleggen en smaakt het naar meer? Dan wilt u er toch zicht op houden hoe uw geld gespreid is en hoe uw beleggingen evolueren.

Eén ding is duidelijk

Als het over uw geld gaat, hebt u vooral behoefte aan een luisterend oor, aan iemand die beschikbaar is en u de geknipte oplossing aanreikt voor uw persoonlijke situatie. Dat is precies onze rol: we zijn er om u hierbij te adviseren en om u te helpen een klare kijk te krijgen: vandaag en morgen.

Kom ons vertellen over uw plannen en uw wensen. Zeg ons wat u belangrijk vindt als het over uw geld gaat. We kunnen dan uw profiel bepalen en zien welke oplossingen voor u en uw geld geschikt zijn.

Het is tijd om uw kapitaal in handen te nemen!

Ga voor oplossingen op maat en doe het aangroeien op uw eigen ritme.  Maak gerust een afspraak...kost u niets maar kan u veel opbrengen!

Deel dit nieuwsbericht: