Uw kantoor is vandaag gesloten.

Vanaf 1 januari 2020 is het verplicht om rookmelders te hebben!

11 Oktober 2019

Woningbranden eisen elk jaar tientallen mensenlevens. Meer nog dan het vuur, maakt vooral de rook tal van slachtoffers. Die rook is verstikkend en verspreidt zich razendsnel. Vooral als er 's nachts brand uitbreekt, is het risico om niet tijdig wakker te worden groot. Rookmelders vormen dan ook een eenvoudige en doeltreffende bescherming tegen de gevaren van brand.

 
 

Vanaf 1 januari 2020 verplicht de Vlaamse overheid de aanwezigheid van rookmelders in alle Vlaamse woningen.  Welke zijn de Vlaamse rookmeldersverplichtingen?  Aan welke criteria moeten rookmelders beantwoorden?  Hoe een rookmelder installeren?... Meer informatie kan u alvast op onderstaande link terugvinden.

 

Verzekeringsadvies begint bij preventie

Een brandverzekering is niet wettelijk verplicht maar het is uiteraard wel raadzaam om u tegen schade aan uw woning en inboedel te verzekeren.  We raden aan om tweejaarlijks een check-up te doen van uw brandverzekering.  De verzekeringsmarkt evolueert razendsnel en ook uw behoeften kunnen gewijzigd zijn.  Denken we bijvoorbeeld aan zonnepanelen, een extra tuinberging, zwembad, etc...

 

Kom langs voor een vrijblijvende check-up!

Als verzekeringsmakelaar informeren we u in alle onafhankelijkheid en begeleiden we u graag om een keuze te maken op basis van uw behoeften en uw situatie.  Kom dus gerust eens binnen voor een check-up van uw brandverzekering...misschien zal u verrast zijn over ons advies.

Bent u nadien geïnteresseerd in ons voorstel, dan verwelkomen we jou graag als verzekeringsklant met een GRATIS rookmelder, want...goed verzekeringsadvies begint bij preventie!

 

 
Deel dit nieuwsbericht: