Extra pensioen opbouwen

Uw pensioenopbouw in kaart brengen

Na een actieve loopbaan heeft u recht op een wettelijk pensioen. Dit is niet echt royaal te noemen, zeker niet wanneer u er dezelfde levensstijl wilt op nahouden. Waarschijnlijk – en hopelijk- ben je op tijd begonnen met extra pensioensparen. En hoe staat het met uw pensioen? Heb je vandaag reeds een zicht waar je straks zal staan?

Uw extra pensioen opbouwen

Eens uw pensioenopbouw in kaart kunnen we deze samen optimaliseren. Zullen uw spaarinspanningen voldoende zijn? Hebt u alle fiscale voordelen benut?

We informeren en adviseren in oplossingen voor een vrij aanvullend pensioen als zelfstandige. Hebt u een onderneming, dan kan u individueel pensioen toezeggen uit uw vennootschap. En ook voor geconventioneerde artsen, tandheelkundigen, apothekers en kinesitherapeuten bieden wij oplossingen binnen een RIZIV contract.

Uw werknemers helpen met extra pensioenopbouw

Als bedrijfsleider kan u uw werknemers ook helpen om extra pensioen op te bouwen via een groepsverzekering. Naast de opbouw van een aanvullend pensioen kan deze groepsverzekering uw werknemers optioneel nog voordelen bieden: een verzekering gewaarborgd inkomen en overlijden of bijvoorbeeld hospitalisatieverzekering. Kortom een pakket op maat die een mooie extra vormt in het loonpakket.