Mijzelf & mijn gezin beschermen

Uw aansprakelijkheid in het privé-leven verzekeren

Het is onmogelijk om alle situaties op te sommen waarin uzelf of uw gezinsleden onbedoeld schade kunnen toebrengen aan een derde. Een degelijke BA privé-leven of 'familiale' verzekering voorkomt dat u moet opdraaien voor een ongelukkig voorval.

U bijstaan tijdens vakantiepech

Een tekort aan benzine of een dringende hospitalisatie tijdens uw vakantie? Het hele jaar door, dag en nacht kunt u rekenen op uw bijstandsverzekering.

U juridisch bijstaan

Wat als u door een ongeval schade oploopt? Uw lederen salon vertoont na enkele maanden vreemde verkleuringen? U wordt vervolgd door het parket omdat u te snel reed? Voor het verdedigen van uw belangen kunt u rekenen op uw rechtsbijstandpolis.

Uw gezondheid verzekeren

Een operatie, een spoedopname, een medische behandeling. Al bij stilgestaan hoe hoog het kostenplaatje hiervan kan oplopen? En aangezien iedereen iets kan overkomen, zijn degelijke verzekeringen een absolute must. Wij adviseren u graag in de oplossingen voor hospitalisatie en medische kosten om uw gezondheid te verzekeren. Zo hoeft u zich niet druk te maken over de financiële gevolgen. Uw genezing staat centraal.

Uw blijvende zorg verzekeren

Onze samenleving veroudert. Op zorgbehoefte staat echter geen leeftijd. Niet-medische zorg (rusthuis, thuiszorg,...) wordt alsmaar duurder en weegt zwaar door op het budget. Wat als u zorgbehoevend wordt? Wie zal voor u zorgen? Onze oplossingen voorzorg voorzien in uw zorgbehoefte na een ernstig ongeval of ziekte, maar ook bij residentiële opname in een rusthuis.

Financiële gemoedsrust na overlijden verzekeren

Een overlijden binnen een gezin heeft naast het emotionele ook een serieuze impact op het budget. Een degelijke overlijdensverzekering, op maat van ieders unieke situatie, zorgt ervoor dat uw gezin zijn financiële zekerheid behoudt. Uw gezin ook na uw overlijden beschermen kunt u vandaag nog regelen, met of zonder fiscale voordelen.